Podcast

de laatste dagen der mensheid, bedrijf 2


38:42 minutes (44.58 MB)

In 2008 kwam de eerste integrale vertaling uit van De laatste dagen der mensheid van Karl Kraus. Ter ere van die heuglijke gebeurtenis speelde toneelgezelschap 't Barre Land samen met de vertalers Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes een dwarsdoorsnede van het stuk. De opnames zijn live, bedrijf 2.

de laatste dagen der mensheid, tussenspel


12:54 minutes (15.06 MB)

In 2008 kwam de eerste integrale vertaling uit van De laatste dagen der mensheid van Karl Kraus. Ter ere van die heuglijke gebeurtenis speelde toneelgezelschap 't Barre Land samen met de vertalers Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes een dwarsdoorsnede van het stuk. De opnames zijn live.

de laatste dagen der mensheid, bedrijf 4 en 5


44:56 minutes (51.72 MB)

In 2008 kwam de eerste integrale vertaling uit van De laatste dagen der mensheid van Karl Kraus. Ter ere van die heuglijke gebeurtenis speelde toneelgezelschap 't Barre Land samen met de vertalers Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes een dwarsdoorsnede van het stuk. De opnames zijn live, bedrijf 4 en 5, na de pauze.

eigendommelijke ruimte I: telefoon 3


6:44 minutes (9.25 MB)

Van 29 september tot en met 2 oktober 2010 speelde toneelgezelschap 't Barre Land in Frascati 2 te Amsterdam vier edities van Gebruiksaanwijzing onder de subtitel Eigendommelijke Ruimtes. Op de eerste avond vertelt grafisch vormgever Herman van Bostelen via de telefoon over het getal dat alle beelden bevat die er zijn, die er waren of zouden kunnen zijn.

eigendommelijke ruimte III: telefoon 1


13:28 minutes (18.51 MB)

Van 29 september tot en met 2 oktober 2010 speelde toneelgezelschap 't Barre Land in Frascati 2 te Amsterdam vier edities van Gebruiksaanwijzing onder de subtitel Eigendommelijke Ruimtes. Op de derde avond probeert grafisch vormgever Herman van Bostelen via de telefoon het verhaal te herhalen van het getal dat alle beelden bevat die er zijn, die er waren of zouden kunnen zijn. Met als gevolg dat de luisteraar in de woonkamer van Herman terechtkomt, die het verhaal van de sperwer vertelt.

eigendommelijke ruimte IV: telefoon 1


5:09 minutes (7.09 MB)

Van 29 september tot en met 2 oktober 2010 speelde toneelgezelschap 't Barre Land in Frascati 2 te Amsterdam vier edities van Gebruiksaanwijzing onder de subtitel Eigendommelijke Ruimtes. Op de vierde avond is Erik Bindervoet gelukkig nog steeds thuis in zijn atelier, samen met de Mannen van Minsk.

eigendommelijke ruimte IV: telefoon


5:48 minutes (7.98 MB)

Van 29 september tot en met 2 oktober 2010 speelde toneelgezelschap 't Barre Land in Frascati 2 te Amsterdam vier edities van Gebruiksaanwijzing onder de subtitel Eigendommelijke Ruimtes. Op de vierde avond is Erik Bindervoet de enige die bereikbaar is.

eigendommelijke ruimte II: telefoon


6:56 minutes (9.53 MB)

Van 29 september tot en met 2 oktober 2010 speelde toneelgezelschap 't Barre Land in Frascati 2 te Amsterdam vier edities van Gebruiksaanwijzing onder de subtitel Eigendommelijke Ruimtes.
Op de tweede avond vertelde grafisch vormgever Herman van Bostelen over zijn muurfoto's en over de twee helften van dezelfde boom.

Eigendommelijke Ruimte I: telefoon


1:52 minutes (7.16 MB)

Van 29 september tot en met 2 oktober 2010 speelde toneelgezelschap 't Barre Land in Frascati 2 te Amsterdam vier edities van Gebruiksaanwijzing onder de subtitel Eigendommelijke Ruimtes.Op de eerste avond speelde JanWillem van der Ham vanuit zijn huiskamer via de telefoon live een aantal Braziliaanse walsen op de fagot. De eerste is getiteld 'Mysterio.'

Eigendommelijke Ruimte I: telefoon 1


4:34 minutes (6.28 MB)

Van 29 september tot en met 2 oktober 2010 speelde toneelgezelschap 't Barre Land in Frascati 2 te Amsterdam vier edities van Gebruiksaanwijzing onder de subtitel Eigendommelijke Ruimtes. Op de eerste avond speelde JanWillem van der Ham vanuit zijn huiskamer via de telefoon live een aantal Braziliaanse walsen op de fagot.